Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor belastingadvies over werken in NL voor in de UK gevestigde onderneming
Gevraagde diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting
Binnenkort zal ik waarschijnlijk gaan werken voor een in UK gevestigde onderneming. Werkzaamheden zijn overal in Europa, mijn woonplaats zal Nijmegen blijven. Nu ben ik mij aan t informeren over alle voors en tegens en alles waar ik tegen aan kan lopen. ( aanvraag bankrekening in UK, waar belasting te betalen, overige voorzieningen, auto van de zaak etc etc. ). Gezien de korte termijn tot het maken van een keuze, zoek ik iemand die mij asap van de informatie kan voorzien.

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl