Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor belastingaangiftes ZZP-er: Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies
Diensten: boekhouding, belastingaangiftes, belastingadvies

Toelichting:
Hallo, ik ben een ZZP’er die hulp nodig heeft bij de inkomstenbelasting. Ik heb alle administratie netjes bijgehouden in een programma genaamd cumulus. Echter bij de aangifte springt bepaalde termologie om de oren waarin ik niet thuis ben. Graag laat ik het door iemand doen die meer routine in dit soort werkzaamheden heeft. Ik heb niet zo gek veel kosten en verschillende facturen (opbrengsten). Alvast bedankt.

Type aanvraag: zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak / ZZP

Aantal personeel: Geen

Bedrijfsinformatie: Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies

Categorie├źn: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl