Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor particuliere belastingaangifte 2017 (eerste volledige pensioenjaar)

Toelichting
Belastingaangifte 2017. 
Op 12 mei 2016 heb ik de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt en ben ik ook met pensioen gegaan. Het jaar 2017 is mijn eerste volledige pensioenjaar. 
Ik heb online bij de belastingdienst mijn aangifte ingevuld en krijg de mededeling dat ik plm 3000 euro moet betalen. Ik begrijp dit niet goed en wil daarover duidelijkheid in een persoonlijk gesprek met een belastingadviseur. Doel is om duidelijkheid te krijgen, zodat ik misschien maatregelen kan nemen om de belasting meer gelijkmatig over het jaar te betalen om te voorkomen dat ik volgend jaar niet meer voor verrassingen kom te staan.

De aangifte van mijn partner is een hamerstuk (alleen AOW en pensioen, verder geen bijzonderheden). Alles klopt, ik heb daar verder geen vragen over.

Ik heb ook een eigen woning met hypotheekrente-aftrek. Daar is ook niets bijzonders mee aan de hand.

Het liefst heb ik een persoonlijk gesprek met een belastingadviseur in de regio. M.n. vanwege een aantal specifieek vragen.

Categorieën: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl