Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor boekhouding, belastingaangiftes en belastingadvies ZZP-er Webshop
Diensten: boekhouding, belastingaangiftes, belastingadvies

Toelichting:
Sinds november 2016 ZZP’er met een webshop. Doe ik naast mijn studie. Ik zou graag willen weten wat ik moet laten belasten, hoe veel procent, graag nog een keer de bevestiging dat ik op een juiste manier belasting hef over mijn producten. Hoe kan ik belasting terugvragen als ik dat bij eerdere aangiftes teveel heb betaald. Wat mag ik aftrekken van de af te dragen belasting. En nog veel meer vragen eigenlijk.

Type aanvraag: zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak / ZZP

Aantal personeel: Geen

Bedrijfsinformatie: Webshop

Categorie├źn: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl