Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor belastingaangifte 2017 nagaan/opnieuw invullen; meerdere werkgevers en samengewoond

Toelichting
Goedemorgen,
Ik zou graag mijn belasting aangifte van 2017 willen nagaan/opnieuw invullen. Sinds jaren moet ik een bedrag bijbetalen. Ik heb verder geen koophuis of bijzondere kosten. Waarschijnlijk zit het er ergens in dat ik meerdere werkgevers heb gehad waar wat fout is gegaan. Of ergens met wel of niet fiscaal partnerschap ivm gedeeltelijk samen wonen in 2017.

Zou dit nog in te plannen zijn voor u en wat zijn de kosten?
Met vriendelijke groet

Categorie├źn: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl