Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor advies en validatie aangifte 2017 echtpaar met eigen woning met hypotheek

Toelichting
Ik heb – net als voorgaande jaren – zelf mijn belastingaangifte ingevuld maar zie een voor mij vreemde uitkomst. Deze uitkomst is dat ik belasting moet betalen daar waar ik in voorgaande jaren altijd belasting terug kreeg. Ik wil graag weten wat hier de oorzaak van kan zijn? Heb ik zelf iets verkeerd gedaan in mijn aangifte of komt dit door een veranderde situatie? Ik zou dus graag een advies en validatie willen van mijn situatie. 

– Ik doe aangifte samen met mijn partner (Gehuwd)
– Ik ben in bezit van een eigen woning met hypotheek

Het advies mag online of persoonlijk. In het laatste geval wel graag in de buurt (woonplaats Leusden)

Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Categorieën: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl