Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor particuliere IB-aangifte 2017 voor weduwe met 2 zoons

Toelichting
Ik ben een weduwe met twee zoons van 17 en 19.
Mijn inkomen bestaat uit: mijn salaris voor drie dagen in de week, pensioen van mijn man, en een anw uitkering. 
De laatste drie jaar heb ik hele hoge belasting aanslagen gekregen omdat de alleenstaande ouder korting vervallen is, ik heb de laatste jaren ook hoge ziektekosten, omdat mijn oudste zoon diabetes en astma heeft, en mijn jongste zoon een autisme spectrum stoornis waardoor ik hem van en naar school moet brengen. 
Ik heb altijd zelf mijn belasting ingevuld, maar ik zou nu toch wel eens willen weten of ik sommige kosten als aftrekpost kan opgeven, en of ik misschien wat terug kan krijgen. Ik wil graag weten of ik het wel goed doe. 
Ik heb een huurhuis.
Een adviseur in de buurt heeft mijn voorkeur, maar online is ook goed, als dat verder voor de aangifte niet uitmaakt.
Vriendelijke groeten

Categorieën: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl