Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor hulp mbt 2e deeltijdbaan; geen recht meer op huur- en zorgtoeslag en studiefinanciering

Toelichting
Geachte heer/mevrouw,

Sinds eind maart heb ik een tweede deeltijdbaan erbij gekregen.
Een mooie stap in mijn maatschappelijke carrière maar ik loop tegen een aantal financiële obstakels aan. Na een klein onderzoek blijkt namelijk dat ik nu geen recht meer heb op huurtoeslag, zorgtoeslag en studiefinanciering en dat ik het ontvangen bedrag van dit jaar volgend jaar direct moet terugstorten.
Ik zou graag in gesprek willen wat mijn nettoloon per maand wordt (ook met loonheffingskorting), wat de gevolgen zijn voor bovenstaande toeslagen en wat het beste scenario is om nu te volgen. Mijn eerste baan opzeggen of is er ruimte om bij beide te blijven werken. Welke vergoedingen vallen bijvoorbeeld onder de norm voor bovenstaande toeslagen (ook onkostenvergoeding etc.).

Ik hoop hier samen met een belastingadviseur duidelijkheid over te krijgen.
Met vriendelijke groeten,

Categorieën: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl