Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor belastingaangiftes en belastingadvies ivm afgeloste schulden van bedrijven
Diensten: belastingaangiftes, belastingadvies

Toelichting:
Aangifte belasting en aflossen schulden van bedrijf
door omstandigheden zijn mijn echtgenoot en ik genoodzaakt een adviesbureau te sluiten. Ik heb 5 jaar geleden mijn bedrijven met een flinke schuld moeten sluiten. De rente is toen zo hoog (11%) gemaakt dat ik dit onmogelijk was om af te lossen. inmiddels is de schuld afgekocht. Kan ik de rente en afkoopsom aftrekken van de belastingdienst? 
groeten 

Type aanvraag: zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak / ZZP

Aantal personeel: Geen

Bedrijfsinformatie: Kookworkshops

Categorieën: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl