Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor belastingaangiftes en belastingadvies Eenmanszaak: Maatschappelijk advies
Diensten: boekhouding, belastingaangiftes, belastingadvies

Toelichting:
Ik heb een eenmanszaak. Vanuit deze eenmanszaak werk ik vooral voor grotere opdrachtgevers (gemeentes). Hierdoor heb ik maandelijks niet veel facturen. Ook maak ik niet veel kosten, dus ook weinig te verwerken bonnen. Zelf houd ik overzicht via Tellow. Deze is up to date en netjes bijgewerkt. 
Graag zou ik een vaste adviseur hebben voor de jaarlijkse aangiften en incidenteel voor advies.

Type aanvraag: zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak / ZZP

Aantal personeel: Geen

Bedrijfsinformatie: Maatschappelijk advies

Categorieën: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl