Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor belastingaangiftes partners met diverse werkgevers + Eenmanszaak Studiebegeleiding
Diensten: boekhouding, belastingaangiftes, belastingadvies

Toelichting
We willen iemand mee laten kijken naar mijn belastingaangifte. Beiden hebben we inkomsten uit loondienst. Ik heb twee werkgevers en mijn partner een werkgever. Daarnaast heb ik een eenmanszaak en afgelopen jaar minder dan 3000 euro verdiend met mijn eenmanszaak. We hebben een nieuwbouw koopwoning.

Type aanvraag: zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak / ZZP

Aantal personeel: Geen

Bedrijfsinformatie:
Onderwijs

Categorie├źn: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl