Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor hulp bij boekhouding en belastingadvies opstartend ZZP-er
Diensten: boekhouding, belastingaangiftes, belastingadvies

Toelichting:
Ik zou graag met een boekhouder één of meerdere malen even gaan zitten, om samen te kijken naar hoe ik mijn administratie voor mijn kleine onderneming nu heb ingericht. Ik zal graag horen of ik het nu goed georganiseerd heb. Of vergeet ik misschien essentiële financiële gegevens in mijn administratie? 
Daarnaast heb ik een aantal specifieke vragen hoe je bepaalde zaken boekt in je boekhouding. Uiteindelijk wil ik zelf de administratie doen, want ik denkt dat dit zeker kan aangezien mijn bedrijfje nog klein is. Maar graag even wat hulp en bevestiging bij de opstart fase van mijn bedrijfje. 
Ik hoor graag van u!

Type aanvraag: zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak / ZZP

Aantal personeel: Geen

Categorieën: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl