Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor belastingaangifte 2017 moeder (woonachtig in Driebergen), weduwe, eigen huis
Diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting:
Graag hulp van een belastingadviseur bij het volgende:
Ik zou graag een offerte ontvangen voor de belastingaangifte over het jaar 2017. Het betreft de belastingaangifte voor mijn moeder (woonachtig in Driebergen), weduwe, eigen huis. Naar mijn idee is het een gewone rechttoe-rechtaan belastingaangifte en ik heb al veel van de gegevens. Het probleem is echter dat ikzelf in Spanje woon en ook niet als belastingplichtige in Nederland geregistreerd sta, zodat ik vermoed dat een DigiD (?) aanvragen voor mij wellicht problematisch is. Dus dat is eigenlijk de belangrijkste taak: de belastingaangifte daadwerkelijk doen, inclusief DigiD etc.

Belangrijk is ook dat er via e-mail gecommuniceerd kan worden. 
Zou u zo vriendelijk willen zijn mij een offerte te willen sturen?

Bij voorbaat dank.
Vriendelijke groeten

Type aanvraag: particulier

Categorieën: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl