Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor hulp en advies betreft particuliere aangifte 2017 echtpaar ivm loonheffing
Diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting:
Graag hulp van een belastingadviseur bij het volgende:
Ik werk full time in het Erasmus MC in twee functies (en met verschillende waardering) als reanimatie coördinator en SEH verpleegkundige. Mijn man werkt als leraar in het basisonderwijs en wij hebben 1 zoon van 15 jaar.
Nu realiseer ik mij dat wij maar een kleine klant zijn, maar toch zouden wij graag 1x advies krijgen. Naast mijn full baan in het EMC geef ik ook (reanimatie) les en hier draag ik ook (heb geregeld ) de maximale loonbelasting voor af. Nu moet ik toch nog belasting betalen als ik het zelf invul (dit was het vorige belastingjaar ook zo).

Het is maar een klein bedrag, maar toch snap ik dit niet omdat ik voor alle werkzaamheden maximaal loonbelasting betaal en loonheffingskorting alleen van het EMC ontvang en gebaseerd op beide functies.
Ik heb de belasting telefoon gebeld en helaas snap ik het nu nog niet. Heel graag zouden wij, indien mogelijk graag een keer hulp willen.

Ik ontvang graag een offerte welke kosten er aan deze hulp verbonden zijn.
Met vriendelijke groet

Type aanvraag: particulier

Categorieën: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl