Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor aangiften inkomstenbelasting 2017 toeslagpartners met aankoop huis + klein bedrijfje: Rijschool
Diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting:
Mijn vriend en ik zijn op zoek naar een boekhouder die onze aangiften inkomstenbelasting kan gaan doen. We hebben samen een woning gekocht op 1 december 2017 waardoor mijn vriend en ik vanaf dat moment toeslagpartners zijn. Daarnaast heeft mijn vriend zijn vorige woning verkocht per 01 november 2017 en heeft hij ook een klein rijschool bedrijf waardoor we ook zoekend zijn of deze gegevens ook meegenomen dienen te worden of dat er apart aangifte zakelijk en particulier gedaan kan worden.

Type aanvraag: particulier + zakelijk

Bedrijf
Rijschool

Categorie├źn: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl