Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor boekhouding en belastingaangiftes vanaf 2014 ZZP: Kookworkshops & Catering
Diensten: boekhouding, belastingaangiftes, belastingadvies

Toelichting:
Omdat ik een aantal jaren heel ziek ben geweest, heb ik mijn belastingzaken overgelaten aan mijn (ex-)partner die er een zootje van heeft gemaakt. Niet alleen heb ik problemen met inkomstenbelastingaangifte, maar ik heb ook een aantal jaren als ZZP’er een eigen bedrijf gehad, het gaat ook om de omzetbelasting. 
Omdat er geen omzetbelastingaangifte is gedaan, heeft de belastingdienst mij als zelfstandig ondernemer in 2014 voor ruim 53.000 euro aangeslagen en over 2015 voor ruim 72.000 euro. Dit is niet juist uiteraard. Ik heb zelf geprobeerd e.e.a. uit te zoeken, maar het ontbreekt mij aan kennis. 

Het is een complexe zaak en ik kan mij voorstellen dat dit vragen oproept. 
U mag mij hierover altijd bellen.
Met vriendelijke groet

Type aanvraag: zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak / ZZP

Aantal personeel: Geen

Bedrijfsinformatie: Kookworkshops & Catering

Categorieën: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl