Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor boekhouding en belastingaangiftes Freelance Wetenschapsjournalist
Diensten: boekhouding, belastingaangiftes, belastingadvies

Toelichting:
Ik werk sinds februari 2017 als freelance wetenschapsjournalist en moet dit jaat voor het eerst als ondernemer mijn inkomstenbelasting doen. Ik heb een aantal opdrachtgevers. Op 2 opdrachten na, waren alle opdrachten die ik deed vrijgesteld van btw. Graag zou ik rustig mee willen kijken tijdens het doen van de aangifte, ik heb zelf een poging gedaan, maar kwam erachter dat veel toch onduidelijk is voor mij: waar vul ik het bedrag in dat ik aan mezelf betaal? Hoe zit het met reiskosten die door de opdrachtgever betaald zijn? En wat doe ik met opdrachten die in 2017 geleverd zijn, maar waar ik in januari voor betaald ben? Kortom, ik zou het graag ook zelf begrijpen.

Type aanvraag: zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak / ZZP

Aantal personeel: Geen

Bedrijfsinformatie: Wetenschapsjournalist

Categorie├źn: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl