Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor belastingaangifte: woning verkocht + met volledige overwaarde nieuwe woning gekocht
Diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting:
Graag hulp van een belastingadviseur bij het volgende:
voor een particuliere belasting aangifte ben ik op zoek naar iemand die met meekijkt in verband met de volgende situatie; ik heb mijn woning verkocht in 2017 en met de volledige overwaarde ook een nieuwe woning gekocht, maar daar trek ik pas dit jaar in. Het is mij niet duidelijk hoe ik nu het beste de hypotheekaflossing en eventuele aftrekposten in moet vullen (en of dat over 2017 of over 2018 gedaan moet worden)

Type aanvraag: particulier

Categorie├źn: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl