Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor aangifte inkomstenbelasting 2017 zowel particulier als pasgestarte Eenmanszaak: Yoga
Diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting:
Graag hulp van een belastingadviseur bij het volgende:
Ik heb hulp nodig bij het invullen van mijn aangifte inkomstenbelasting 2017. De aangifte is alleen voor mij en deze is normaal gesproken heel eenvoudig. Naast mijn vaste baan ben ik echter vorig jaar een eenmanszaak gestart (yogalessen) maar daar door omstandigheden heb ik daarin niet kunnen investeren en ook geen inkomsten uit gehad. Nu loop ik tegen allerlei vragen aan in mijn IB formulier over wel/geen onderneming waar ik hulp bij nodig heb.

Type aanvraag: particulier + zakelijk

Categorie├źn: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl