Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor particuliere IB-aangifte 2017

Toelichting
Op de aangifte inkomstenbelasting wil ik als aftrekpost het volgende opgeven:
Kansspelbelasting die automatisch van het prijzengeld is afgetrokken: Prijzengeld Netto ontvangen
Voor mijn vader heb ik een deel van de erfenis in bruikleen. Hierover heb ik zelf Schenkbelasting moeten betalen. Hoe kan ik dit opgeven bij de belasting dienst.
Door beide bovengenoemde extra gelden die ik heb mogen ontvangen moet ik nu extra vermogensbelasting betalen, terwijl ik hiervoor eerst al zowel kansspelbelasting en schenkbelasting heb moeten betalen. Zijn deze kosten af te trekken van de aangifte 2017 en zo ja waar voer ik dit in?

Categorie├źn: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl