Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor administratie, belastingaangiftes en jaarrekening startend ZZP-er: Organisatie-advies
Diensten: boekhouding, belastingaangiftes, belastingadvies

Toelichting:
Ik heb een startend bedrijf zzp / eenmanszaak in organisatie-advies. De eerste periode zal ik veel vragen hebben en weinig administratie. In de loop van de tijd zal dit wel veranderen naar minder vragen en meer administratie. Ik zoek een bedrijf dat de administratie kan controleren en bijhouden mogelijk de aangiftes doet (maar misschien doe ik dit wel zelf) en uiteindelijk voor het jaarrapport zorgt. Bovenal zoek ik een bedrijf wat mij als klant graag wil hebben en graag wil helpen.
Website nog niet gereed, gestart per 1-3-2018

Type aanvraag: zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak / ZZP

Aantal personeel: Geen

Bedrijfsinformatie: organisatie-advies

Categorie├źn: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl