Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor aangifte; overlijden partner, letselschadeverzekering, taxatierapport, kosten begrafenis, enz
Diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting:
Graag hulp van een belastingadviseur bij Particuliere aangifte. Vorig jaar is mijn partner overleden door een verkeersongeval. Ik heb het huis moeten kopen van mijn schoonouders. Er is veel op me afgekomen met letselschadeverzekering, partnerpensioen, taxatierapport, kosten begrafenis, enz. Daarom zou ik deze keer graag hulp willen hebben bij mijn aangifte inkomstenbelasting.

Type aanvraag: particulier

Categorie├źn: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl