Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor belastingaangifte 2017 voor 2 personen
Diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting:
Graag hulp van een belastingadviseur bij belastingaangifte 2017 voor 2 personen. In 2017 is de hypotheek omgezet naar 1 persoon, gezien een relatiebreuk. Ik heb dus niet langer een hypotheek en dus ook geen fiscale partner meer. Er zijn enkele kosten geweest voor notaris/financieel adviseur welke wellicht ook teruggevraagd kunnen worden in deze aangifte. Ik ontvang graag offertes voor het doen van deze aangifte.

Type aanvraag: particulier

Categorie├źn: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl