Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor inkomstenbelasting moeder (na overlijden vader) + mijn aangifte
Diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting:
Graag hulp van een belastingadviseur bij het volgende:
Vorig jaar is mijn vader overleden en voorheen deed ik de inkomstenbelasting van hem en mijn moeder. Nu zal het dit jaar wel even anders zijn in verband overlijden van hem. Daarom wil ik het graag uit besteden. Ik ben bewindvoerder van mijn moeder dus u kunt met mij schakelen. Daarnaast dient mijn eigen belasting natuurlijk ook gedaan te worden. Indien tijd en prijs oke, kan die ook meegenomen worden.

Type aanvraag: particulier

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl