Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor aangifte inkomensbelasting na uit elkaar gaan, nog wonend in gezamenlijk huis
Diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting:
Graag hulp van een belastingadviseur bij mijn aangifte inkomensbelasting. Hij is al helemaal ingevuld, echter omdat mijn partner en ik dit jaar uit elkaar zijn gegaan en ik nog in ons gezamenlijk huis woon loop ik bij de aangifte tegen een aantal kleine puntjes, betreffende inkomen uit eigen woning, op waar ik niet helemaal uitkom.

Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden en kosten zijn om mij op deze punten te adviseren.

Graag uw reactie, alvast bedankt!

Type aanvraag: particulier

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl