Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor over de administratie van mijn eenmanszaak + aangifte van de inkomsten belasting
Diensten: belastingadvies

Toelichting:
Ik zou graag wat advies inwinnen over de administratie van mijn eenmanszaak, en de aankomende aangifte van de inkomsten belasting. 
Het gaat met name om het feit dat mijn vriendin (geen fiscale partner, en heeft geen inkomen) wat werk voor mij heeft gedaan het afgelopen jaar. Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn om haar daarvoor te betalen (ze staat niet bij de KvK ingeschreven), zodat ik deze kosten van mijn aangifte kan aftrekken. Wat is het handigst voor mij? Wat zou dit advies mij kosten, en is het mogelijk om dit advies op papier te krijgen? Ten slotte; is het mogelijk om een afspraak te maken in het Engels?

Type aanvraag: zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak / ZZP

Aantal personeel: Geen

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl