Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor IB-aangifte 2017; afgestudeerd, tijdelijk gewerkt als ZZP, daarna loondienst
Diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting:
Graag hulp van een belastingadviseur bij het doen van belastingaangifte. Ik ben vorig jaar afgestudeerd en heb toen ongeveer 4 maanden als zzp-er gewerkt bij een bedrijfje waar ik eerst als student werkte. Daarna ben ik in loondienst gegaan bij een andere organisatie en heb ik me afgemeld bij kvk. Vooral het deel van de aangifte over de periode dat ik als zzp-er actief was zou ik graag hulp willen.

Type aanvraag: particulier / zakelijk

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl