Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor particuliere IB-aangifte 2017 nu met pensioen voor ons beiden met woning

Toelichting
Sinds 1 1/2 jaar ben ik met pensioen en 2017 is het eerste jaar dat ik het gehele jaar met pensioen ben. 
Ik zoek hulp bij het invullen van mijn belastingaangifte. Hoewel mijn box 1 en 3 lager uitvallen dan vorig jaar kom ik uit op een bedrag voor te betalen belasting dat bijna een factor 3 groter is en dat vind ik ongeloofwaardig, maar ik kan een eventuele fout niet vinden. 
Vandaar mijn vraag om hulp.
De aanvraag geldt voor mij en echtgenoot. 
Wij zijn in het bezit van een eigen woning, vrij van hypotheek.

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl