Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Accountant / Boekhouder gezocht voor boekhouding, aangifte inkomstenbelasting en opstellen van jaarrekening: Onderwijsadviesbureau

Toelichting op de werkzaamheden
Sinds juli 2017 heb ik een onderwijsadviesbureau. Nu moet ik voor het eerst belastingaangifte doen. 
Ik heb mijn administratie op orde, maar vind het belastingformulier toch ingewikkeld. Omdat ik advies geef heb ik relatief weinig kosten. Ik weet niet hoe ik een balans op moet maken en hoe ik mijn aangifte precies in moet vullen. Graag zou ik dat samen doen met een accountant.

Rechtsvorm
Eenmanszaak

Branche: Onderwijs en advies.

Deadline
Graag zo spoedig mogelijk

Personeel
Geen

Bedrijfsomschrijving
Onderwijsadviesbureau

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl