Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor boekhouding, aangifte inkomstenbelasting en opstellen van jaarrekening: Marketing en Communicatie

Toelichting op de werkzaamheden
Ik ben op zoek naar een belastingadviseur die kan helpen met de jaaraangifte 2017. Het gaat om de aangifte van mijn partner en mijzelf. 
Met daarbij de aantekening dat ik naast mijn fulltime baan wat werkzaamheden uitvoer als ZZP-er. Het aantal mutaties is beperkt (een totaal van 90 mutaties bestaande uit inkoop- en verkoopfacturen). Daarvoor heb ik de kwartaalaangiftes al zelf gedaan. De opbrengsten hieruit mogen worden meegenomen in de privé aangifte.

Rechtsvorm
Eenmanszaak

Branche: Marketing en Communicatie

Deadline
Graag zo spoedig mogelijk

Personeel
Geen

Bedrijfsomschrijving
Marketing en Communicatie

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl