Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor inkomstenbelasting partners + parttime ZZP-er
Diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting:
Beste boekhouders / belastingadviseurs, 

Ik ben een partime ZZP’ er vanaf 2014. Maar ik ben pas in 2017 meer dan 1250 uur als ondernemer gewerkt. Daarom wil ik dit jaar mijn inkomstenbelasting doen als een ondernemer. De omzetbelastingen doe ik zelf. Mijn vragen zijn: 
-wat rekent u voor het opstellen van de aangifte van de inkomstenbelasting?
-ik heb een apart zakelijk rekeningnummer, maar is het ook noodzakelijk dat ik onze gezamenlijke (samen met mijn man) prive rekeningnummers aan u opgeef? Dat tweede stelt mijn man niet op prijs, vandaar.

Graag ontvang ik van u een antwoord wat u rekent om de inkomstenbelasting aangifte op te stellen, welke documenten van mij heeft u nodig en hoe veel tijd u nodig heeft?
Alvast bedankt voor uw antwoord.
Met vriendelijke groet

Type aanvraag: zakelijk + particulier

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl