Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor volledige boekhouding en voor jaarrekeningen afgelopen jaren ivm banklening: ZZP-er muziekdocent en muzikant
Werkzaamheden: volledige boekhouding (van invoeren bonnen tot belastingaangiften)

Toelichting
Hallo,

Ik ben een ZZPer (muzikant) en ik geef nu 5 dagen per week muziekles via een muziekschool (2 verschillende) die ik elke maand factureer. Momenteel heb ik nu en dan 1 particuliere leerling die ik factureer, daarnaast treed ik nu en dan op, zo’n 20 keer per jaar.

Graag vind ik iemand die de belastingzaken / administratieve kant uit handen wil nemen. Dus de kwartaalaangifte BTW, jaaraangifte (alles wat met belasting te maken heeft) en iemand die samen met mij kijkt naar de aangiftes in het verleden, of die goed zijn gegaan, of het consequenties heeft / krijgt voor de toekomst.

Voor nu zoek ik sowieso op korte termijn iemand die voor mij een jaarrekening kan maken van de afgelopen 2 tot 4 jaar (ivm aanvragen lening bij de bank).

Het liefst contact via de mail!

Bedrijfsvorm: Eenmanszaak / ZZP

Bedrijfsomschrijving: muziekdocent, muzikant

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl