Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor opstellen jaarrekening tbv huren van een huis: ZZP-er in de bouw
Diensten: jaarrekening

Toelichting:
Ik heb een jaarrekening nodig ivm het huren van een huis. Nu doe ik zelf mijn boekhouding met het programma boekhouden in Excel. Dus ik heb een jaarrekening maar die moet nagekeken zijn door een boekhoudkantoor of accountant. Graag zou ik dit elk jaar willen laten doen. Alles wordt dus al aangeleverd in excel. Ik zou heel graag de kosten willen weten hiervoor.
Ik ben als zzper aan het werk in de bouw. Ik werk via detachering dus 1 factuur per week.

Type aanvraag: zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak

Branche: Bouw

Aantal personeel: Geen

Bedrijfsinformatie: Bouw

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl