Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor IB-aangifte 2017: eigenaar webshop
Diensten: IB-aangifte van mij en partner

Toelichting: Als eigenaar van een kleine webshop verhuis ik binnenkort vanuit Nederland terug naar België. Dat maakt dat ik mijn werkzaamheden als klein ondernemer volledig stopzet vanaf 10-01-2018. 
Ik ben op zoek naar iemand die mij aan een voordelig tarief kan helpen met het afsluiten van mijn boekhouding (periode november 2016 tot nu). Ik heb een eigen simpele boekhouding, papier en online via e-boekhouden.nl maar deze behoeft nazicht en eventueel hier en daar verbetering. Graag had ik geïnformeerd naar het tarief om mijn boekhouding te laten nakijken en verbeteren waar nodig en straks ook voor mij finale aangifte te doen ter afsluiting bij de belastingdienst (tevens belastingaangifte samen met mijn echtgenoot in reguliere loondienst).

Type aanvraag: zakelijk

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl