Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor IB-aangifte 2017: ZZP-er marketing

Toelichting:
Ik heb alleen de IB aangifte over 2017 nodig voor mijn freelance bedrijf. Ik heb netjes de BTW aangifte door boekhouder via mijn boekhoudpakket laten doen en heb al mijn bonnetjes en bankmutaties gekoppeld aan facturen in mijn boekhoudprogramma, dat heet “Mr. Billie”. Ze doen alleen geen IB dus vandaar dat ik om offertes vraag. In het boekhoudprogramma zie je ook de kolommenbalans overzicht van 2017 om een jaarrekening op te kunnen stellen. 

Naast mijn freelance activiteiten ben ik ook mede-eigenaar van een bedrijf die binnen EU is geregistreerd en die net sinds een maand omzet begint te genereren. De belastingaangifte wordt in het buitenland door een boekhouder gedaan, en ik kan het jaaroverzicht hiervan aanleveren. Ook heb ik wat aandelen/spaargeld in het buitenland bij de bank waarvan ik de waarde kan opvragen. Graag ontvang ik hiervoor offertes per mail.

Type aanvraag: zakelijk

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl