Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor begeleiding startende onderneming: Eenmanszaak Installatietechniek
Diensten: begeleiding en advies startende onderneming

Toelichting:
Mijn plan voor komend jaar is om voor mij zelf te beginnen in de installatie techniek. Ik heb nog heel veel onbeantwoorde vragen over de financiële zaken. bijvoorbeeld hoe het zit met starters aftrekken en dergelijken. Ook ben ik komend jaar nog niet van plan om te stoppen bij mijn werkgever. Dat wil dus zeggen dat ik komend jaar alleen maar savonds en op zaterdagen kan werken. waardoor ik hoogstwaarschijnlijk niet aan 1250 uren kom. Ik hoop dat iemand mij kan helpen met deze vragen.

Met vriendelijke groet

Type aanvraag: zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak

Bedrijfsinformatie: Installatietechniek

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl