Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor inkomstenbelasting en advies over investeringen ZZP: theaterdocent en actrice in het onderwijs
Diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting:
Ik werk als theaterdocent en actrice in het onderwijs. Ik doe nu vier jaar zelf mijn (eenvoudige) administratie, maar zou graag advies willen over het doen van investeringen (aanschaf nieuwe laptop, geluidsbox, etc), het gebruik van mijn auto (prive/zakelijk/lease?) om er meer uit te halen dan er in zit. Ook zou ik graag hulp willen bij aangifte Inkomstenbelasting. Omzetbelasting lukt zelf.

Type aanvraag: zakelijk

Rechtsvorm: ZZP

Branche: Onderwijs

Aantal personeel: Geen

Bedrijfsinformatie: theaterdocent en actrice in het onderwijs

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl