Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor boekhouding, omzetbelasting en inkomstenbelasting pasgestarte Webshop
Diensten: boekhouding, omzetbelasting, inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting:
Per 1 januari 2018 heb ik mijn eigen webshop, ik verkoop kaarten, posters en binnenkort ook sieraden. Maar ik heb totaal geen ervaring met boekhouden, en er is mij aangeraden om een boekhouder in de arm te nemen, om boetes en fouten te voorkomen. Nu ben ik natuurlijk net begonnen en heb ik nog geen naam gemaakt of heel veel bestellingen. Dus ik zoek een boekhouder met een laag start bedrag, en naarmate ik meer bestellingen krijg met mij mee groeit. Dus op den duur als de zaken goed lopen natuurlijk ook meer geld voor de boekhouder. 

Graag hoor ik van u! 
Met vriendelijke groet

Type aanvraag: zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak

Branche: Webshops

Aantal personeel: Geen

Bedrijfsinformatie: Webshop kaarten, posters en sieraden

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl