Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor boekhouding, omzetbelasting, loonbelasting echtpaar + ZZP + BV Interim Manager in de Zorg
Diensten: boekhouding, omzetbelasting, loonbelasting, jaarrekening

Toelichting:
het gaat om de volgende werkzaamheden, BTW aangifte, aangifte loonbelasting voor mijzelf en mijn vrouw, jaarrekening, online boekhoudpakket waar ik zelf het gros van de boekingen zal doen. Ik heb de afgelopen 2 jaar als eenmanszaak zzp gewerkt en werk per 2018 vanuit mijn BV. Ik werk als interim manager in de zorg. 
mvrgr 

Type aanvraag: zakelijk

Rechtsvorm: ZZP + BV

Branche: Organisatie-adviesbureaus

Aantal personeel: Geen

Bedrijfsinformatie: Interim Manager in de Zorg

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl