Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor particuliere belastingaangifte 2017 + aankoop huis + verschillende beleggingen
Diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting:
Ik wil hulp bij het invullen van mijn belastingaangifte over 2016. Ik zoek iemand die samen met mij naar mijn financiële zaken kijkt, iemand die naar mij toe kan komen of andersom. Ik zoek NIET iemand die alleen per mail wat vragen beantwoordt.
Ik heb in 2016 een huis (appartement) aangeschaft en heb begrepen dat ik geld kan terugkrijgen waar ik graag hulp bij wil hoe ik dat op de aangifte verwerk. Daarnaast heb ik beleggingen op verschillende plekken (o.a. crypto currency zoals bitcoin, aandelen, obligaties en aandelen in start-ups die (nog) niet beursgenoteerd zijn ) waar ik ook advies over wil hoe ik dit correct op mijn aangifte verwerk.

Type aanvraag: particulier

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl