Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor boekhouding, omzetbelasting en inkomstenbelasting ZZP: Sportschool
Diensten: boekhouding, omzetbelasting, inkomstenbelasting

Toelichting: 
Beste,
Ik vraag een offerte aan voor een kleine sportschool (gemiddelt 50 klanten -eenmanszaak van mijn partner). 
Facturen maak ik zelf aan, ik zou wel graag een betere programma willen gebruiken, advies is dus welkom. 
Ik heb hulp nodig voor omzetbelasting (kwartaal) en jaaropgave, mogelijk ook een maandoverzicht, maar dat is niet per se nodig. Ook is er een tweede, heel kleine zaak in het spel (eenmanszaak van mij) welke maar ongeveer 5 betalingen per jaar vanuit Italië telt. Facturen maak ik zelf aan. Ik heb hulp nodig voor omzetbelasting (kwartaal), jaaropgave en Europese aangifte. 

Ik heb tot nu een belastingadviseur gehad welke mij als goede en betrouwbaare klant heeft beoordeelt, echter gaat zijn tarief naar 1440 euro per jaar omhoog terwijl de vergoedingen van ons bedrijf (naschoolse activiteiten) juist omlaag gaan, vergoedingen van jeugdsportfonds sinds 5 jaren niet omhoog gaan en mensen minder tijd hebben om te sporten of kids naar sportlessen te brengen. 

Mijn belastingadviseur heeft zelf geadviseerd om een goedkopere belastingadviseur in te schakelen, aangezien het onderhoud van van de administratie zo licht is en onze verdiensten momenteel niet omhoog gaan.

Type aanvraag: zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak

Aantal personeel: 2
Bedrijfsinformatie: Sportschool

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl