Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor opstarten van boekhouding, aangifte inkomstenbelasting en advies: Advies en Verandering

Toelichting op de werkzaamheden
Boekhouder gezocht voor opstarten van boekhouding, aangifte inkomstenbelasting en advies voor mijn bedrijf.
Ik ben dit jaar gestart met mijn bedrijf. Ik ben op zoek naar advies mbt omzetbelasting en startersregelingen, controle van mijn (op termijn online) administratie, advies mbt onlinepakket, en ik zoek iemand die voor mij (en evt mijn partner) de inkomensbelasting kan invullen/helpt invullen.

Rechtsvorm
Eenmanszaak

Branche: Zakelijke Dienstverlening

Deadline
Graag zo spoedig mogelijk

Personeel
Geen

Bedrijfsomschrijving
Advies en Verandering

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl