Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor boekhouding, aangifte inkomstenbelasting en opstellen van jaarrekening: Ergotherapeut

Toelichting op de werkzaamheden
Boekhouder gezocht voor boekhouding, aangifte inkomstenbelasting en opstellen van jaarrekening voor mijn bedrijf.
Ik werk sinds dit jaar als zzp’er voor een twee ergotherapiepraktijken. Ik zou graag mijn belastingaangifte willen laten doen door een boekhouder. Ik weet nog niet precies wat dit allemaal inhoud. Het afgelopen jaar heb ik in ieder geval wel goed bij gehouden welke inkomsten en uitgaven er zijn geweest.

Rechtsvorm
Eenmanszaak

Branche: gezondheidszorg

Deadline
Graag zo spoedig mogelijk

Personeel
Geen

Bedrijfsomschrijving
Ergotherapeut

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl