Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor inkomstenbelasting voor ons beiden en teruggave van de belastingdienst voor mijn vrouw

Toelichting op de werkzaamheden
Graag boekhouder die kan helpen bij de belastingaangifte van mijzelf en mijn vrouw.
Tevens zouden wij graag hulp willen krijgen voor communicatie met de Belastingdienst m.b.t. teruggaaf van buitenlandse (Zwitserland) bronbelasting. De Belastingdienst heeft de laatste twee jaar ondanks herhaaldelijk verzoek de documenten die de Zwitserse belastingsautoriteiten dient te ontvangen niet van de juiste officiele stempel voorzien, waardoor mijn vrouw over de laatste twee jaar nog steeds geen teruggaaf heeft ontvangen waar zij recht op heeft.

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl