Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor advies over combi btw (bedrijfscoach) en btw-vrij (therapiepraktijk), V&W en inkomstenbelasting
Diensten: btw, btw vrijstelling, Verlies- en Winst rekening en inkomstenbelasting

Toelichting
Ik ben therapeut met eigen praktijk. Ik werk meestal met particulieren en mensen met een aanvullende verzekering kunnen vergoeding krijgen. Voor mijn werk binnen de praktijk ben ik btw vrij sinds dit jaar. 
Ik ben ook werkzaam binnen een coachingsbedrijf waar mijn cliënten vanuit het bedrijfsleven komen. Dat wordt gefactureerd vanuit de coachingsbedrijf, met btw. 

Ik heb iemand nodig die mij kan adviseren op dat gebied want het begint steeds ingewikkelder te worden. Misschien is het beter om over de hele linie gewoon btw te betalen? Dit jaar geef ik ik zelfs meer geld uit aan btw (opleidingen) dan ik had moeten betalen voor het werk in de praktijk.

Ik wil ook graag een offerte voor mijn winst en verlies rekening en inkomstenbelasting

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl