Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor aangifte van bitcoins miner, contant gekocht bitcoins welke ik deels wil verkopen
Diensten: belastingadvies, inkomstenbelasting aangifte

Toelichting:
Ik had een aantal jaren geleden bitcoins gemined en gekocht en nu wil ik een deel daarvan verkopen maar het probleem is dat ik het met contant geld had gekocht van een onbekende en ik ben bang dat het als zwart geld word gezien en in beslag wordt genomen, ik had ook gelezen dat ik elk jaar aan de belasting moet laten weten hoeveel de bitcoins waard zijn per 1 januari maar dat heb ik niet gedaan omdat ik mijn bitcoin wallet op een usb had die ik kwijt was, nu heb ik die gelukkig weer gevonden en wil ik graag mijn bitcoins verkopen en zo min mogelijk belasting betalen, ik hoop dat u mij hiermee kan helpen.

Alvast bedankt

Type aanvraag: particulier

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl