Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor btw aangifte, ib aangifte en ondersteuning boekhouding: zzp Zakelijke dienstverlening
Diensten: btw aangifte, ib aangifte en uitleg boekhouding

Toelichting: 
Mijn dochter (21) is een eigen bedrijf gestart. Ze denkt erg makkelijk over de administratie, maar ik heb mijn vraagtekens bij wat ze doet. Graag zou ik willen kijken wat een boekhouder voor haar kan betekenen en of ik dat haar cadeau kan geven. 
Ik wil dit graag voor haar als verrassing geven, dus ik wil liever niet gebeld worden, daar zij meestal overdag thuis is. 

Het gaat om de btw aangifte en de IB. En na een goed en duidelijk gesprek over wat zij zelf kan doen, zal ze inderdaad dat allemaal wel kunnen, dus dan hoeft de boekhouder niet alles zelf nog in te boeken. 
Alleen de controles en aangiftes. 

Dank u

Bedrijfsomschrijving: Zakelijke dienstverlening

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl