Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Accountant of Boekhouder gezocht voor boekhouding, vennootschapsbelasting en administratie: Werk BV en Holding Techniek

Toelichting op de werkzaamheden
Accountant of boekhouder gezocht voor verzorgen van mijn hele financiële boekhouding. Ik ben in loondienst en tot voor kort ook zzp’er daarnaast geweest. Sinds deze week heb ik een werkbv opgericht met een compagnon en een holding structuur daaronder (1 holding per persoon) waarover we de aandelen van de werkbv hebben verdeeld. 

Ik heb altijd mijn eigen belastingzaken geregeld maar daar gaat zo veel tijd in zitten en nu wil ik graag dat iemand het uit mijn handen neemt die er voor gesturdeerd heeft want ik ben een techneut en weet niet zo veel van geldzaken.

Dus eigenlijk alles van inkomstenbelasting, wat ik allemaal op de holding moet schrijven, wat niet etc. iemand die mee denkt en mij helpt mijn financiën zo min mogelijk een kopzorg te laten zijn zodat ik me kan concentreren op mijn eigen vak.

Rechtsvorm
BV

Branche: Techniek

Deadline
Graag zo spoedig mogelijk

Personeel
Geen

Bedrijfsomschrijving
Werkbv en Holding in techniek

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl