Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor advies na uit elkaar gaan en lopende Hypotheek

Toelichting op de werkzaamheden
Goedemiddag, Ik heb het volgende dilemma:
Mijn vriendin en ik zijn 3 jaar geleden uit elkaar gegaan. 
Mijn vriendin is in een huurhuis gaan wonen en ik ben in onze koopwoning blijven wonen. 
Mijn inkomen is echter niet voldoende om de hypotheek over te nemen. De afgelopen 3 jaar heb ik de woning zelf betaald en heeft mijn ex huursubsidie gekregen en daarvoor dreigt nu terugbetaling. Mijn ex heeft mij een schrikbeeld voorgeschoteld van 2000 euro per maand aan extra kosten met als gevolg dat ze nu eist dat ik het huis zsm verkoop en is de paniek uitgebroken. 

Vragen
Ik wil weten waar ik aan toe ben. 
Waar moet ik rekening mee houden. Ik wil mijn ex het liefst compenseren (huis staat onder water) en ik wil ook niet uit de woning. 

Offerte
Graag ontvang ik op korte termijn advies.

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl