Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Proactieve boekhouder gezocht bekend met MoneyMonk voor startende zzp-er: (Team)coach
Diensten: boekhouding, fiscaal advies, inkomstenbelasting

Toelichting
Ik start binnenkort als ZZP’er en doe mijn boekhouding online via MoneyMonk. 
Ik zoek dus een boekhouder die mee kan in dit systeem, een eerste check doet of ik de reeds gedane (privé voorgeschoten) boekingen (inkoopfacturen) juist heb geboekt, die mij door mee te kijken wegwijs maakt in de (mij onbekend en onbeminde) wereld van boekhouden, proactief wijst op fiscale voordelen en de jaarlijkse aangifte IB voor mij (zakelijk en privé) doet. De BTW aangifte is nog optioneel.

Bedrijfsomschrijving: coachingspraktijk

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl